Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Old English Gin

70Cl
44 %

Old English Gin er en prisbelønnet gin, som produceres ud fra en original gin-opskrift fra 1783. Ginen er produceret med henblik på at være så original og identisk til, hvordan gin blev produceret i England tilbage i 1700 og 1800-tallet. Old English Gin anvender traditionelle engelske metoder, så du kan opleve, hvordan gin oprindeligt burde smage. På trods af originaliteten er der dog ikke gået på kompromis med smag og kvalitet, hvilket afspejles i antallet af priser, som denne fantastiske gin har vundet.

Henrik Hammer forklarer, at man fik et simpelt valg da man købte Gin tilbage i 1700 og 1800-tallet: Skal det være Engelsk Gin eller Hollandsk Gin? Hollandsk Gin var kendt som ’Jenever’ hvorimod engelsk gin var branded med smarte navne som Old Tom, Young Tom eller Samson, eller efter navnet på destilleriet der fremstillede ginnen, som fx Booth’s Gordon’s, Warrington og Beefeater.

I 1783 var England verdens største importør af fransk Champagne og ginforhandlere valgte derfor typisk at genanvende champagneflaskerne til påfyldning af gin. Derfor er Old English Gin tappet på en champagneflaske. Old English Gin er lavet ud fra en gammel engelsk opskrift fra 1783, som er gemt sikkert væk i et pengeskab på destilleriet. Dele af opskriften er dog blevet offentliggjort, den afslører bl.a. at ginnen består af enebær, koriander, citron, appelsin, angelikarod, cassiabark, lakrids, kanel, orrisrod, muskatnød og kardemomme. Der er ikke tilsat andet end sukker og vand efter destilleringen.

Destilleringen forgår på det britiske destilleri, Langley Distillers, som anvender den ældste pot still der findes i England, kaldet Angela eller Grand Ma (navngivet efter moderen til ’The Master Destiller’ dengang).

Henrik Hammers tanker bag Old English Gin

Henrik Hammer fortæller, at han ønskede at fremstille denne unikke gin for at producerer en gin, der er så original som overhovedet muligt, samtidigt med at den lever op til nutidens krav og forventninger til høj kvalitet og klimavenlighed. Ved brug af traditionelle champagneflasker, organisk forsegling samt silkeprintede labels ligesom englænderne anvendte tilbage i 1783, så har den danske gin producent formået at ramme så tæt på den originale som overhovedet muligt. Så hvis du ønsker at smage en cocktail, som den var påtænkt tilbage i 1783, så er du nødt til at vælge en gin der lever op til dette.

Old English Gin repræsenterer alt hvad der omhandler gamle engelske traditioner i forhold til produktion af gin. En sand fornøjelse af opleve.

Hammer & Son er også hjernen bag den velkendte gin-klassiker, Geranium Gin, som tidligere er kåret til verdens bedste gin.

Hvilke priser har denne unikke Gin vundet?

Old English Gin har vundet rigtigt mange priser, som fx The Best Gin i London, The World’s Best Design, Best Green Launch i London, Best New Spirit i Paris, 10/10 fra Eye For Spirits DE og mange flere. Dette er i sandhed en fantastisk Gin.

kr. 442,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette passer perfekt til Old English Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?