Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Old English Sloe Gin

70Cl
30 %

Old English Sloe Gin er en fantastisk likør, der er baseret på Hammer & Sons prisvindende Old English Gin. Slåenbærerne der er anvendt er plukket fra det nordøstsjællandske, hvor de er plukket ved perfekt modenhed. En yderst dejlig likør hvor smagen af slåenbær og gin balancerer perfekt med hinanden.

Old English Sloe Gin er lavet af en base fra Old English Gin, der er blandet med slåenbær fra det Nordøstsjællandske, der er plukket i efteråret, når bærerne er modne, og før frosten og fulgene når til dem. Slåenbærerne gennemblødes i gin i 6 måneder på destilleriets egne faciliteter i Kirke Såby. Kun sukker tilsættes før tapning, hvilket gør det til en likør.

Hvad er Sloe Gin?

Sloe Gin er ikke en gin men derimod en likør. Gin er nemlig defineret af EU som værende en klar spiritus på mindst 37,5% alkohol, hvor den dominerende smag skal være enebær. Sloe Gin har derimod normalt en styrke på 30% alkohol med en sukkerbeholdning på 10%, hvor den fremherskende smag kommer fra slåenbærerne – og ginnen selvfølgeligt.

Hvad er ellers specielt ved Old English Sloe Gin?

Hammer & Son sætter stor pris på bæredygtighed, hvilket også er tydeligt ved fremstillingen af Old English Sloe. Flaskens er silketrykt lavet med økovenligt maling. Derudover er korkproppen 100% naturlig med en organisk forseglingen. Selv vandet der anvendes under fortyndingsprocessen stammer fra Hammer & Sons egen vandkilde.

kr. 430,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Udvalgte anmeldelser Whisky&: Intens i duften. Masser af medicinskab, mørke bitre frugtnoter og bagved enebær. Flot intensitet og koncentration. Men kræver man holder sloe gin for den vil meget. 90 point.

Dette passer perfekt til Old English Sloe Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?