Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Old Lady's Gin

70Cl
40 %

Når du smager Old Lady’s Gin, vil du bemærke en dulmen i smagen, som tager dig med ud på det disede og lunefulde hav. For det er, hvad denne gin er. Enebærret ligger som et diset lag tåge, som er konstant nærværende, mens dine smagsløg agerer stævn og glider igennem et hav af nuancer fra bl.a. koriander og orisrod. De friske bølger, som rammer stævnen, kan mest af alt beskrives som appelsin -og citronskal.  

kr. 166,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Når du smager Old Lady’s Gin, vil du bemærke en dulmen i smagen, som tager dig med ud på det disede og lunefulde hav. For det er, hvad denne gin er. Enebærret ligger som et diset lag tåge, som er konstant nærværende, mens dine smagsløg agerer stævn og glider igennem et hav af nuancer fra bl.a. koriander og orisrod. De friske bølger, som rammer stævnen, kan mest af alt beskrives som appelsin -og citronskal.    Old Lady’s Gin har en smuk fortælling i sig, både baggrunden for navnet og smagen. I det gamle England kaldtes skibene, som sejlede ud, nemlig for Old Lady. Denne gin er en hyldest til havet og de engelske sømænd. Havet er et lunefuldt sted og det er langtfra alle, som er kommet hjem igen derfra.  

Dette passer perfekt til Old Lady's Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?