Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

OMG Gin

50Cl
45 %

Oh My Gin! Det her er lidt af en smagsoplevelse du skal unde dig selv. OMG er lavet på botanicals, som alle er dyrket i det smukke Tjekkiet, hvor mange af dem er dyrket på egne marker. For at indkapsle den tjekkiske ånd er det deres nationaltræ lindetræet og dets blomster, som er den dominerende botanical i ginen. Sammen med enebærret, som også spiller en væsentlig rolle i denne gin, opnår de en sand harmoni i smagen.

kr. 418,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Oh My Gin! Det her er lidt af en smagsoplevelse du skal unde dig selv. OMG er lavet på botanicals, som alle er dyrket i det smukke Tjekkiet, hvor mange af dem er dyrket på egne marker. For at indkapsle den tjekkiske ånd er det deres nationaltræ lindetræet og dets blomster, som er den dominerende botanical i ginen. Sammen med enebærret, som også spiller en væsentlig rolle i denne gin, opnår de en sand harmoni i smagen. I næsen vil du opleve at enebærret er den domminerende aroma, men at der under denne kommer blomstrer liflige florale noter fem, der sammen med en syrlighed skaber en smuk nuanceret smag. På tungen vil dine smagsløg danse. Lindeblomsten, enebær, citrus og citronmelisse skaber sammen en rig fylde og en skøn friskhed. Som afslutning på denne skønne smagsoplevelse får du en varme, som er lækkert krydret og giver en dejlig finish.

Dette passer perfekt til OMG Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?