Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Opihr Oriental Spiced Gin Premium London Dry Gin England

70Cl
42,5 %

Ophir Gin tager dig med ud på en krydret rejse, fra øst til vest og tilbage igen. De vil med deres gin, vise at krydderi, i den rette sammensætning kan tage dig ud på en rejse, men af veje du måske ikke har taget før. Nye veje skabes nemlig hver gang du tilsætter et nyt krydderi eller en smule mindre eller en smule mere af et andet. Ophir Spices of The Orient tager udgangspunkt i den gamle krydderirute englænderne brugte og indeholder bl.a. cubeb peber fra Indonesien, sort peber fra Indien og koriander fra Marokko. ”If it ain’t broke why fix it?” Ginen produceres på det ældste destilleri i England, og går ud fra samme metode som blev brugt helt tilbage i 1761.

kr. 370,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Ophir Gin tager dig med ud på en krydret rejse, fra øst til vest og tilbage igen. De vil med deres gin, vise at krydderi, i den rette sammensætning kan tage dig ud på en rejse, men af veje du måske ikke har taget før. Nye veje skabes nemlig hver gang du tilsætter et nyt krydderi eller en smule mindre eller en smule mere af et andet. Ophir Spices of The Orient tager udgangspunkt i den gamle krydderirute englænderne brugte og indeholder bl.a. cubeb peber fra Indonesien, sort peber fra Indien og koriander fra Marokko. ”If it ain’t broke why fix it?” Ginen produceres på det ældste destilleri i England, og går ud fra samme metode som blev brugt helt tilbage i 1761. Du bliver virkelig taget med på en verdensomspændende rejse med denne gin. Du kan finde eksempelvis finde; italienske enebær, tyrkisk kommen og indisk kardemomme. Du får en rig aroma med smooth florale noter og et frisk hint af citrus. Kommen og kardemomme skaber en varm baggrund og balanceres smukt af grapefrugtskal. Du får en blød gin, med en nuanceret smag, som tager dig med til orienten, og tilbage igen.   

Dette passer perfekt til Opihr Oriental Spiced Gin Premium London Dry Gin England

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?