Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Pinkster Raspberry Gin

70Cl
35,5 %

Hvad gør man, hvis man ikke længere gider øl og vin? Man laver gin! Det gjorde Stephen Marsh i hvert fald. Stephen Marsh startede med at eksperimentere med forskellige frugtsorter og alkoholbaser i sit køkken, og han lavede til sidst Pinkster Raspberry Gin, som fik et Go! fra hans venner. Ginen laves kun når hindbærrene er modne og klar til at blive høstet. Det betyder altså at du får en gin fyldt med smag og skøn aroma. Den er tør og virkelig lækker på tungen, og ud over at blive mødt af hindbær, vil du også blive mødt af smagsnoter fra især en frisk grapefrugt, enebær, æble og fennikel.

kr. 430,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Hvad gør man, hvis man ikke længere gider øl og vin? Man laver gin! Det gjorde Stephen Marsh i hvert fald. Stephen Marsh startede med at eksperimentere med forskellige frugtsorter og alkoholbaser i sit køkken, og han lavede til sidst Pinkster Raspberry Gin, som fik et Go! fra hans venner. Ginen laves kun når hindbærrene er modne og klar til at blive høstet. Det betyder altså at du får en gin fyldt med smag og skøn aroma. Den er tør og virkelig lækker på tungen, og ud over at blive mødt af hindbær, vil du også blive mødt af smagsnoter fra især en frisk grapefrugt, enebær, æble og fennikel.  Det skønne udover smagen ved denne gin er at ”resterne” af hindbærrene ikke går til spilde, de bruges til at producere andre gin. 

Dette passer perfekt til Pinkster Raspberry Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?