Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Red Door Highland Winter Edition

70Cl
45 %

Har du prøvet Red Door Highland Gin, er denne winter edition et absolut must try. I denne udgave af Red Door har Benromach Distillery fra det smukke skotske højland tilføjet en række ”vinter botanicals” til ginen. Ginen har en nuanceret varme i sin aroma, og en duft af allehånde og appelsin, som ledsages af dejlige friske noter af enebær og humle.

kr. 418,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Har du prøvet Red Door Highland Gin, er denne winter edition et absolut must try. I denne udgave af Red Door har Benromach Distillery fra det smukke skotske højland tilføjet en række ”vinter botanicals” til ginen. Ginen har en nuanceret varme i sin aroma, og en duft af allehånde og appelsin, som ledsages af dejlige friske noter af enebær og humle. I smagen vil du opleve en lun og ikke mindst skøn krydret smag. Der er gemte noter af ingefær og allehånde, som folder sig ud sammen med citrus. I smagen vil du også opleve vinterlige noter af rosin og dadler. Red Door Highland Winter Edition vil med sin varme smag indgyde til hygge i de kolde vintermåneder.

Dette passer perfekt til Red Door Highland Winter Edition

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?