Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Sabatini Gin

70Cl
41,3 %

Sabatini Gin er en smag af Toscana, Italien – her mener vi ikke pizza, men de utroligt lækre botanicals landet har at byde på. I ginen finder du bl.a. ekstrakt fra olivenblade, hvilket er med til at give ginen en helt unik dybde og en dyb tekstur.

kr. 418,80 inkl. moms

Tilgængelig på restordre

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Sabatini Gin er en smag af Toscana, Italien – her mener vi ikke pizza, men de utroligt lækre botanicals landet har at byde på. I ginen finder du bl.a. ekstrakt fra olivenblade, hvilket er med til at give ginen en helt unik dybde og en dyb tekstur. Salvie som bidrager med florale noter og en anelse let men tør bitterhed. I ginens duft er enebærret i front, men deler sin plads i forgrunden med aromaer fra oliven, citronverbena og timian. Smagen er kompleks og frisk. Du vil finde dybe, men på en og samme tid lette herbale noter ved din første tår. I Eftersmagen er enebærret dominerende, men giver dog plads til at aromatiske noter fra oliven og timian får lov at folde sig ud.

Dette passer perfekt til Sabatini Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?