Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Saffron Gin

70Cl
40 %

Saffron Gin fra producenten Gabriel Boudier har en utrolig smuk og unik farve, hvilket står i modsætning til de mange klare gins som findes. Ginens smukke ravfarve kommer fra safranen, som også giver ginen en krydret karakter.

kr. 298,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Saffron Gin fra producenten Gabriel Boudier har en utrolig smuk og unik farve, hvilket står i modsætning til de mange klare gins som findes. Ginens smukke ravfarve kommer fra safranen, som også giver ginen en krydret karakter. Saffron Gins farverige smagsharmoni kommer fra samspillet mellem safranens krydrede karakter og enebærrens bitterhed. Kombinationen af disse giver ginen en bemærkelsesværdig rundhed og smoothnes. Safron Gin er lavet på 8 botanicals heriblandt; citron -og appelsinskal, iris, fenikel og ikke mindst safran. Saffron Gin er baseret på en opskrift, som kan dateres tilbage til Frankrigs koloniale fortid i Indien helt tilbage i det 19.århundrede, og ligesom dengang er det kun det bedste godt nok.   

Dette passer perfekt til Saffron Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?