Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Scapegrace Black Gin

70Cl
41,6 %

Scapegrace Black er en revolutionerende gin, både hvad angår farve og smag. Den prisvindende gin har en frisk smag og den flotte sorte farve, der magisk forvandler sig til en smuk pink nuance, når ginnen mixes med tonic, vil uden tvivl få dine gæster til at måbe. I sandhed en fantastisk gin med x-faktor.

Scapegrace Black Premium Dry Gin er en small batch gin, der er baseret på neutral hvedealkohol, der destilleres i gamle traditionelle John Dore kobber Pot Stills, hvilket giver ginnen en masse fylde. Destilleringen foregår på Scapegraces destilleri for foden af de sydlige Alper i New Zealand. Placeringen af destilleriet har stor betydning for smagen af ginnen. Bjergkæden holder på regnvandet i mere end 80 år, hvorefter de frigøres det i et underjordisk stenlag, som filtrerer vandet. Den lange rejse gør vandet rent og blødt, hvilket giver ginnen en perfekt balance og blød fornemmelse. Scapegraces motto forklarer også tydeligt, hvor stor betydning det rene gletsjervand har på kvaliteten af ginnen ”The reason that Scapegrace tastes clean is because it is”.

Denne gin adskiller sig fra resten af Scapegrace familien ved sammensætningen af bær og urter, som giver ginnen den naturlige sorte farve. De 5 bær og urter er: Sur-bær (rød) – sød-kartoffel (lilla) – clitoria terntea (blå) – ananas (gul) – safran (orange).

Smagen af Scapegrace Black Premium Dry Gin?

Scapegrace Black har en blomstret smag med en menthol-lignende friskhed, hvor man også tydeligt fornemmer citrus og de afbalancerende krydderier. Smagen afsluttes let sødligt med noter af både ananas og kandiseret sød kartoffel.

Imponer dine gæster

Ginnen går fantastiske med en neutral tonic, for at få alle smagsudtrykkene frem i ginnen. Derudover anbefaler vi at blande ginnen med tonic-vandet foran dine gæster, da farveskiftet fra den unikke sorte farve til den smukke pink nuance er en fed gimmick til enhver forsamling. En gin med X-faktor.

En prisbelønnet gin

Scapegrace Black er det nyeste skud på stammen fra destilleriet, men har allerede vundet store internationale priser, som fx ’The World’s Best Gin’ til The International Spirits Awards i London.

kr. 538,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Type: Premium Dry Gin – Land:New Zealand

Dette passer perfekt til Scapegrace Black Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?