Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Secret Treasures Old Tom

70Cl
47 %

I næsen vil du opleve Secret Treasures, som værende afdæmpet med en let sødme og milde florale noter. Når ginen smages vil du derimod opleve en stærk frugtig sødme efterfulgt af en intens flora. Enebærret står i forgrunden med hints fra lavendel og citrus, hvilket giver ginen et frisk pust. De florale noter og de saftige frugter mærkes klart i den skønne eftersmag. Selvom ginen er på 74% formår den stadig at være relativt glat i finishen. Denne gin er meget velafbalanceret i forhold til sin sødme og tørhed.

kr. 550,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

I næsen vil du opleve Secret Treasures, som værende afdæmpet med en let sødme og milde florale noter. Når ginen smages vil du derimod opleve en stærk frugtig sødme efterfulgt af en intens flora. Enebærret står i forgrunden med hints fra lavendel og citrus, hvilket giver ginen et frisk pust. De florale noter og de saftige frugter mærkes klart i den skønne eftersmag. Denne gin er meget velafbalanceret i forhold til sin sødme og tørhed. Den ligger sig godt mellem den klassiske London Dry og Jeneve Gin. 

Dette passer perfekt til Secret Treasures Old Tom

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?