Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Seedlip Grove Citrus 42

70Cl
0 %

Seedlip Grove 42 er noget for sig og er et alternativ til dig, som gerne vil have en drink, men uden alkohol. Seedlips alkoholfri drink har en frisk og citruspræget aroma, hvori du også vil få den skønne duft af mandarin og en varme fra ingefær. Smagen har en velbalanceret balance mellem det bitre og det søde. Denne bittersøde smag kommer fra de søde appelsiner og citron

kr. 358,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Seedlip Grove 42 er noget for sig og er et alternativ til dig, som gerne vil have en drink, men uden alkohol. Seedlips alkoholfri drink har en frisk og citruspræget aroma, hvori du også vil få den skønne duft af mandarin og en varme fra ingefær. Smagen har en velbalanceret balance mellem det bitre og det søde. Denne bittersøde smag kommer fra de søde appelsiner og citron. I denne drik finder du hverken alkohol, kalorier, sukker, sødemidler eller kunstige smagsstoffer – kun lækker smag. Ben Branson, som står bag Seedlip alholfrie alkoholfri spiritus, manglede et alternativ til drinks, for han var træt af at enten drikke sodavand eller fantasiløse mocktails, han manglede noget som var lidt mere ”voksent”. Han fik idéen til denne drik fri for alkohol fra bogen Art of Distillation fra 1651, som indeholder opskrifter baseret på urte -og plantedestilater, og var tiltænkt som lægemidler. Ben tog disse opskrifter for smagen skyld og udviklede Seedlip. 

Dette passer perfekt til Seedlip Grove Citrus 42

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?