Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Sipsmith Sloe Gin

50Cl
29 %

Sipsmith Sloe Gin er smagen af det engelske efterår. Imens regnen rammer ruden, og blæsten får alle træer og blade til at danse, så sæt dig en stille stund og nyd Sipsmith Sloe Gin. Slåenbærrene, som bruges i ginen, høstes om efteråret, og ligesom en god vin, er bærrets smag afhængig af vejret. Bærrene tilføjes efter høsten til Sipsmiths Dry Gin og lagres. Resultatet er en aromatisk og fyldig gin med duften af modne slåenbær og mandel. Cassiabarken tilføjer en smag af kanel, og så vil du opleve et frisk hint af kirsebær. Du efterlades med en blød og velbalanceret sødme i eftersmagen

kr. 358,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Sipsmith Sloe Gin er smagen af det engelske efterår. Imens regnen rammer ruden, og blæsten får alle træer og blade til at danse, så sæt dig en stille stund og nyd Sipsmith Sloe Gin. Slåenbærrene, som bruges i ginen, høstes om efteråret, og ligesom en god vin, er bærrets smag afhængig af vejret. Bærrene tilføjes efter høsten til Sipsmiths Dry Gin og lagres. Resultatet er en aromatisk og fyldig gin med duften af modne slåenbær og mandel. Cassiabarken tilføjer en smag af kanel, og så vil du opleve et frisk hint af kirsebær. Du efterlades med en blød og velbalanceret sødme i eftersmagen.

Dette passer perfekt til Sipsmith Sloe Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?