Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Skagerrak Nordic Dry Gin

70Cl
44,9 %

Hvis du har besøgt og oplevet det fantastiske og forunderlige Skagerrak, er denne Skagerrak Gin et must try! Ginen er udviklet af et hav af danske, svenske og norske bartenderen, som ville samle ikke bare følelsen, men hele essensen af Skagerrak i en gin, og det må siges at være lykkedes.

kr. 298,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Hvis du har besøgt og oplevet det fantastiske og forunderlige Skagerrak, er denne Skagerrak Gin et must try! Ginen er udviklet af et hav af danske, svenske og norske bartenderen, som ville samle ikke bare følelsen, men hele essensen af Skagerrak i en gin, og det må siges at være lykkedes. Flaskens smukke udseende skaber, som noget af det første, følelsen af at være ved havet, og den giver en følelse af en mørk dybde. Skagerrak gin formår virkelig at genskabe følelsen af at gå på kysten en kølig sommerdag, hvor havets brusen skaber en symfoni i dine øre, og de forskellige planter og blomster skaber scenen, hvorpå du går. Når ginen hældes op vil du blive mødt af en frisk aroma, som består af florale noter og en friskhed, som var du ude ved havet. I smagen er enebærret dominerende, men giver alligevel plads til hyld, hyben, havtorn og især kommen.

Dette passer perfekt til Skagerrak Nordic Dry Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?