Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Skin Gin Grey Anthracite

50Cl
42 %

Det her er indbegrebet af tysk håndværk. Skin Gin formår med deres anvendelse af marokkansk mynte i samspil med enebærret virkelig at skabe en unik smagsoplevelse, hvor det krydrede og det friske virkelig er velbalanceret. Ud over at tilsætte en frisk aroma og smag til ginen, tilføjer mynten også et lille hint af basilikum, hvilket kun er med til at gøre smagsoplevelsen endnu mere komplet.  Sammen med citrusskaller, grapefrugt, lime, citron og koriander har Skin Gin her skabt en gin med en umiskendelig frisk og samtidig mild og smagfuld gin.

kr. 576,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Det her er indbegrebet af tysk håndværk. Skin Gin formår med deres anvendelse af marokkansk mynte i samspil med enebærret virkelig at skabe en unik smagsoplevelse, hvor det krydrede og det friske virkelig er velbalanceret. Ud over at tilsætte en frisk aroma og smag til ginen, tilføjer mynten også et lille hint af basilikum, hvilket kun er med til at gøre smagsoplevelsen endnu mere komplet.  Sammen med citrusskaller, grapefrugt, lime, citron og koriander har Skin Gin her skabt en gin med en umiskendelig frisk og samtidig mild og smagfuld gin. Flaskens udseende er enkelt og afdæmpet og bærer så sandelig på en velnuanceret smagsoplevelse.  

Dette passer perfekt til Skin Gin Grey Anthracite

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?