Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Sprit & Co. Økologisk Gin

70Cl
40 %

Som flasken antyder får man lyst til at dykke direkte ned i denne danske økologiske gin fra Sprit & Co. Denne London Dry Gin indeholder en super frisk citrusnote, som komplimenteres smukt af enebærrets råstyrke og en let og lækker bitterhed fra kvanroden. I ginen vil du opleve et let nøddeagtigt, citruspræget hint af korianderfrø samt en yderst aromatisk finish af appelsinskal.  

kr. 250,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Som flasken antyder får man lyst til at dykke direkte ned i denne danske økologiske gin fra Sprit & Co. Denne London Dry Gin indeholder en super frisk citrusnote, som komplimenteres smukt af enebærrets råstyrke og en let og lækker bitterhed fra kvanroden. I ginen vil du opleve et let nøddeagtigt, citruspræget hint af korianderfrø samt en yderst aromatisk finish af appelsinskal.   Sprit & Co. Økologisk Gin producers af Anders Bilgram fra Nordisk Brænderi i Fjerritslev. Sprit & Co. og har valgt at holde produktionen i Danmark for at kunne være så CO2 venlige som muligt. Derudover hældes ginen på letvægtsflasker for at gøre transportbelastningen og brændstofforbruget så lavt som muligt.

Dette passer perfekt til Sprit & Co. Økologisk Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?