Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Star of Bombay Gin

70Cl
47,5 %

Star of Bombay Gin er en virkelig raffineret gin både i udseende og smag! Den smukke flakon indeholder en gin, som er rig på smag og i den grad udstråling. Star of Bombay Gins aroma er spækket med koriander og angelika, mens fyrtræsaromaen fra enebærret er en smule i baggrunden sammen med den bitre citrus.

kr. 442,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Star of Bombay Gin er en virkelig raffineret gin både i udseende og smag! Den smukke flakon indeholder en gin, som er rig på smag og i den grad udstråling. Star of Bombay Gins aroma er spækket med koriander og angelika, mens fyrtræsaromaen fra enebærret er en smule i baggrunden sammen med den bitre citrus. I smagen vil du støde på hibiscus og florale noter, mens angelika og enebærret optræder som et krydret indslag til sidst. Korianderen er bestemt også til stede i ginens skønne smag, men dæmpes en smule af citrusen og peberen og et hint af lakridssmag.

Dette passer perfekt til Star of Bombay Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?