Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Stockholms Bränneri Økologisk Fadlageret

50Cl
45 %

Sverige kan være stolte af mange ting; Ikea, Volvo og Stockholms Bränneri. I et gammel Jaguar værksted i den svenske hovedstad Stockholm producerer parret Anne og Calle fantastiske gins! Med den nordiske sjæl som inspiration har de skabt perlerække af lækre økologiske gins herunder Stockholms Bränneri Oak Gin. Ginens smukke lysegule farvenuancer gemmer på en fyldig aroma med indslag fra enebær, kandiseret sukker, vanilje, peber og appelsin. Smagen opleves som let krydret. Enebærret står forrest men har følgeskab af vanilje, mandler og appelsin.

kr. 418,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Sverige kan være stolte af mange ting; Ikea, Volvo og Stockholms Bränneri. I et gammel Jaguar værksted i den svenske hovedstad Stockholm producerer parret Anne og Calle fantastiske gins! Med den nordiske sjæl som inspiration har de skabt perlerække af lækre økologiske gins herunder Stockholms Bränneri Oak Gin. Ginens smukke lysegule farvenuancer gemmer på en fyldig aroma med indslag fra enebær, kandiseret sukker, vanilje, peber og appelsin. Smagen opleves som let krydret. Enebærret står forrest men har følgeskab af vanilje, mandler og appelsin. Disse smager blander sig flot med hinanden og skaber en unik smagsoplevelse. For at få en så smooth gin som muligt er denne lagret på bourbonfade. Dette gør også at noterne af vanilje og appelsin bringes ekstra i spil og du får en smooth og lækker gin, som du kan nyde ren.

Dette passer perfekt til Stockholms Bränneri Økologisk Fadlageret

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?