Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Tanqueray Blackcurrent Gin

70Cl
41,3 %

Grundstenene i denne ikke mindre end fantastisk gin er franske solbær og en tør vanilje, som finder sin smagsinspiration i den sorte orkidé. Noget af det første du vil opdage ved denne gin er dens aromatiske duft af solmodne solbær og den subtile men søde vanilje.

kr. 370,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Grundstenene i denne ikke mindre end fantastisk gin er franske solbær og en tør vanilje, som finder sin smagsinspiration i den sorte orkidé. Noget af det første du vil opdage ved denne gin er dens aromatiske duft af solmodne solbær og den subtile men søde vanilje. Når den første dråbe rammer tungen vil du smage disse solbær, og sammen med duften vil du blive sendt på en symfoni af en rejse. Tanqueray Blackcurrent Gin er nemlig baseret på den originale Tanqueray Dry Gin, hvor der allerede er kælet for smagsoplevelsen.  Tanqueray Gin indgår i ginens historie. Grundlæggeren Charles Tanqueray var nemlig en af bagmændene bag den klassiske Dry Gin, som tog ham over 300 opskrifter at fremstille.

Dette passer perfekt til Tanqueray Blackcurrent Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?