Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Tarquins Navy Seadog Gin

70Cl
57 %

Tarquins Navy Seadog Gin er lavet på deres Cornish Dry Gin, dog er der i denne udgave skruet op for smagene og alkoholprocenten. I denne Navy Strength Gin er enebærret i front sammen med citrussen, mens kardemommen og kanelen ligger og ulmer i baggrunden, og tilfører både aromaen og smagen varme.

kr. 538,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Tarquins Navy Seadog Gin er lavet på deres Cornish Dry Gin, dog er der i denne udgave skruet op for smagene og alkoholprocenten. I denne Navy Strength Gin er enebærret i front sammen med citrussen, mens kardemommen og kanelen ligger og ulmer i baggrunden, og tilfører både aromaen og smagen varme. Ginens friske pust kommer fra en række citrusskaller, og de formår virkelig at holde enebærret i ave, så det ikke har fuld dominans. Tarquins Navy Seadog Gin skulle kun have været produceret én gang til den engelske flåde i 1771. Men ginen blev så vellykket, at man forsatte produktionen – og tak for det!

Dette passer perfekt til Tarquins Navy Seadog Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?