Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

That Boutique-Y Big Dipper

50Cl
46 %

Inspirationen til That Boutique-Y Big Dipper Gin kommer fra de tivolier, man besøgte som barn. Det legene, nysgerrige og uvidne sind foldes på disse steder ud, hvor tiden for en stund står stille. Senere som voksen synes disse tivolier at fremstå nostalgiske, men man får også øje på modsætningerne. Den søde duft af sukker blandes med varmen fra maskiner og snavs. Det er disse forskelle That Boutique-Y Big Dipper Gin fanger i sin gin.

kr. 430,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Inspirationen til That Boutique-Y Big Dipper Gin kommer fra de tivolier, man besøgte som barn. Det legene, nysgerrige og uvidne sind foldes på disse steder ud, hvor tiden for en stund står stille. Senere som voksen synes disse tivolier at fremstå nostalgiske, men man får også øje på modsætningerne. Den søde duft af sukker blandes med varmen fra maskiner og snavs. Det er disse forskelle That Boutique-Y Big Dipper Gin fanger i sin gin. Aromaen opleves som det voksne i tivoli, hvor det urteagtige, røgede og et hints af kardemomme kommer frem. I smagen finder du barnets oplevelse, en glat fornemmelse af citrus, kakao og sødme. Til sidst forenes disse syn i en finish, hvor du vil smage karamel, popcorn, røg og kardemomme. 

Dette passer perfekt til That Boutique-Y Big Dipper

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?