Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

That Boutique-Y Cherry Gin

50Cl
46 %

That Boutique-Y Cherry Gin er ikke mindre end en fantastisk frugtgin, som kan nydes med eller uden dessert til, for her det nemlig den, som vil være i fokus med sin lækre smag af kirsebær. Ginen er yderst kompleks, hvilket kommer af blanding med maraschino kirsebær og andre kirsebærsorter.

kr. 358,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

That Boutique-Y Cherry Gin er ikke mindre end en fantastisk frugtgin, som kan nydes med eller uden dessert til, for her det nemlig den, som vil være i fokus med sin lækre smag af kirsebær. Ginen er yderst kompleks, hvilket kommer af blanding med maraschino kirsebær og andre kirsebærsorter. Ved at blande de forskellige sorter får du både den uforglemmelige sødme som kirsebær indeholder, men også et hint af syre. Den mørkerøde farve på denne kirsebærgin giver dig i næsen masser af kirsebærnoter. Den er fed, blød og sødmefuld samtidig med, at du får hints af bittersøde noter. I smagen vil du ud over det alsidige enebær opleve noter af mandler, chokolade og granatæble. Ginen beholder sin bløde og dybe sødme hele vejen igennem finishen, hvori der også opstår noter af mørk chokolade og hints af peber.

Dette passer perfekt til That Boutique-Y Cherry Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?