Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

That Boutique-Y Finger Lime Gin

50Cl
46 %

That Boutique-y Finger Lime Gin er inspireret af den australske sjove frugt, Finger Limes. Man skulle tro frugten var lavet til at producere gin, for hold nu op, hvor smager det godt! Ginen går fantastisk i friske iskolde drinks.

Producenten bag denne fantastiske gin hedder That Boutique-y Gin Company, og de har en filosofi som bygger på, at hver enkelt flaske spiritus, som produceres skal kunne stå på to søjler; unik præsentation og flydende kvalitet. En flaske forlader ikke distelleriet, medmindre det får kunderne til at stoppe op og tage et ekstra kig på hylden, hvor flasken står. Samtidigt skal selve ginen også overgå kundernes forventninger ift. smag, så oplevelsen lever op til det smukke og unikke udsende.

Denne gin er inspireret af Australien, som har givet os så mange gode ting, herunder AC / DC, Hugh Jackman og en masse store ting (der er over 150 store skulpturer af ting og sager, som står placeret over hele Australien, inklusive en stor pelikan, en stor romflaske og en stor bænk).

Desuden er producenterne af denne gin utroligt glade for en australsk eksport, at de valgte at lave en gin dedikeret til den – Finger Limes!

Disse underlige frugter har en struktur, der ligner kaviar, og de smager helt fantastisk. De er simpelthen skabt til gin!

.
Hvordan smager That Boutique-y Finger Lime Gin?

That Boutique-y Gin Finger Lime Gin dufter skarpt og livligt af enebær og lime, som balancerer dejligt med angelica. Du vil smage anis og koriander krydderi, samt et strejf af citronskal med et subtilt tvist af mentol. Finishen kan karakteriseres som værende sirupagtig og let opvarmende med en blomstret kvalitet.

Hvordan bør denne dejlige gin nydes?

Vi anbefaler at mikse ginen i drinks, hvor den komplekse og unikke smag kan folde sig ud. Her er to gode idéer til, hvordan du kan mixe Finger Lime.

Finger Lime Buck

TBGC Finger Lime Gin 150 ml

Gingerbeer

Tvist af limeskal

Kom alle ingredienser i et højt glas med massere af is.

Gimlet

50 ml TBGC Fingerlime Gin

25 ml Lime Cordial

Pynt med et tyndt stykke limeskal

Tilsæt din gin og limejuice til et mixerglas fyldt med is. Rør godt, og strain derefter i et nedkølet martini-glas.

kr. 382,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Type: Gin – Land: England – Flaskestørrelse: 70 cl. – Alkoholprocent: 46%

Dette passer perfekt til That Boutique-Y Finger Lime Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?