Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

That Boutique-Y Swedish Rose

50Cl
46,2 %

That Boutique-Y Swedish Rose er et samarbejde mellem That Boutique-Y og det svenske destilleri Hernö, og blev kåret til verdens bedste London Dry Gin 2017. Ginen er lagret i enebærfade, og indeholder subtile antydninger af rosenblade. Ginen er lys og kompleks med en lækker tekstur. Når ginen hældes i glasset vil dens lækre aroma sprede sig. I aromaen vil du kunne dufte rosenblade, fyrretræsnoter og en mild honning. Smagen opleves som blød, og enebær og friske bær dukker op i en cremet symbiose. I finishen åbnes der op for en friskkværnet peber, som går ind og krydrer ginen, og giver den en ekstra dybde.

kr. 466,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

That Boutique-Y Swedish Rose er et samarbejde mellem That Boutique-Y og det svenske destilleri Hernö, og blev kåret til verdens bedste London Dry Gin 2017. Ginen er lagret i enebærfade, og indeholder subtile antydninger af rosenblade. Ginen er lys og kompleks med en lækker tekstur.  Når ginen hældes i glasset vil dens lækre aroma sprede sig. I aromaen vil du kunne dufte rosenblade, fyrretræsnoter og en mild honning. Smagen opleves som blød, og enebær og friske bær dukker op i en cremet symbiose. I finishen åbnes der op for en friskkværnet peber, som går ind og krydrer ginen, og giver den en ekstra dybde.

Dette passer perfekt til That Boutique-Y Swedish Rose

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?