Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

That Boutique-Y Triangle Rhubarb Gin

70Cl
46 %

That Boutique-y Gin Rhubarb er et bevis på, at rabarber heldigvis ikke længere kun er til tærter eller frugtslik! Fantastisk gin med massere af smag, som virkeligt udfordre forventningerne til, hvordan en gin skal smage!

Producenten bag denne fantastiske gin hedder That Boutique-y Gin Company, og de har en filosofi som bygger på, at hver enkelt flaske spiritus, som produceres skal kunne stå på to søjler; unik præsentation og flydende kvalitet. En flaske forlader ikke distelleriet, medmindre det får kunderne til at stoppe op og tage et ekstra kig på hylden, hvor flasken står. Samtidigt skal selve ginen også overgå kundernes forventninger ift. smag, så oplevelsen lever op til det smukke og unikke udsende.

That Boutique-y Gin Rhubarb formår lige præcist at gøre dette! For rabarber er heldigvis ikke længere kun til tærter eller frugtslik. Den urteagtige plante har oplevet en genopblomstring i popularitet og ikke kun i den kulinariske verden. Den smukke røde farve fra rabarber har nemlig også fundet sit helt eget ståsted i spiritussens verden.

Det britiske destilleri bag denne fantastiske gin er hoppet med på denne rivende udvikling, hvilket resulterede i denne Rabarber-Gin. De har udelukkende hentet rabarberne fra den berømte ”rabarber ”, som er dannet af byerne Bradford, Leeds og Wakefield.

Hvordan smager That Boutique-y Gin Rhubarb?

Din næse vil opleve et mousserende pift af sprød rabarber og citron. Ginen har en vellykket tekstur med kraftige rabarbernoter, som giver kompleksitet og friskhed. Den har en let smag af citrus og krydderurter, som efterfølges af den umiskendelige tørre smag af enebær. Til sidst vil du opleve en lang og raffineret finish med antydninger af rabarbersodavand og et strejf af sødme fra vaniljen.

Hvordan bør ginen nydes?

Der er mange måder at nyde denne dejlige gin på, men vi anbefaler denne fantastiske drink, som er velegnet til enhver sommeraften:

Rhubarb Spritz

  • 50ml TBGC Rhubarb
  • 100ml Mousserende vin
  • 150ml Danskvand

Hæld alle ingredienserne i et nedkølet vinglas. Tilføj isterninger og nogle friske jordbær til pynt.

kr. 382,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Type: Gin – Land: England – Flaskestørrelse: 70 cl. – Alkoholprocent: 46%

Dette passer perfekt til That Boutique-Y Triangle Rhubarb Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?