Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

That Boutique-Y Yuzu Gin

50Cl
46 %

Hos The Boutique-Y elsker de citrusfrugten Yuzu, og derfor har de dedikeret en hel gin til denne smagfulde citrus. Aromaen har en velafmålt citrus. Den søde Amalfi Citron og grapefrugt blandes med vanilje og klare enebær toner. Subtile florale noter er i baggrunden som en charmerende parfume sammen med den friske blodappelsin. I smagen er citrussen stadig dominant, og bliver her endnu skarpere

kr. 418,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Hos The Boutique-Y elsker de citrusfrugten Yuzu, og derfor har de dedikeret en hel gin til denne smagfulde citrus. Aromaen har en velafmålt citrus. Den søde Amalfi Citron og grapefrugt blandes med vanilje og klare enebær toner. Subtile florale noter er i baggrunden som en charmerende parfume sammen med den friske blodappelsin. I smagen er citrussen stadig dominant, og bliver her endnu skarpere. I smagen er der også en spænende blomstrende appelsin, citronsorbet og en frugtig grape, som sammen mixes til en skøn cremet tekstur. Det sprøde enebær giver sammen med korianderen ginen en dybde.   

Dette passer perfekt til That Boutique-Y Yuzu Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?