Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

The Hedgehog Pink Gin

70Cl
38 %

The Hedgehog Pink Gin har en fantastisk lyserød farve fra sit indhold af solbær. I næsen mødes du af en blød sødme og eksotiske strejf fra solbærret, mens enebærret tilføjer en svag tørhed. I den nuancerede smag mødes du af en blød og frisk tekstur med urtede noter, som dog hurtigt bliver overtaget af de lækre solbærs bløde og ikke mindst friske smag.

kr. 358,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

The Hedgehog Pink Gin har en fantastisk lyserød farve fra sit indhold af solbær. I næsen mødes du af en blød sødme og eksotiske strejf fra solbærret, mens enebærret tilføjer en svag tørhed. I den nuancerede smag mødes du af en blød og frisk tekstur med urtede noter, som dog hurtigt bliver overtaget af de lækre solbærs bløde og ikke mindst friske smag. I eftersmagen er der en eksotisk syrlighed med en sødme fra solbærret og guarana. De ellers sødelige nuancer brydes af en skøn friskhed.  Der er en lidt atypisk historie bag The Hedgehog Pink Gin. I historien indgår; pornoskuespilleren Ron de Jeremy, en motorcykel og en snestorm. En dag var Ron de Jeremy på vej til optagelse på sin motorcykel, han havde dog ikke taget højde for vejret, og mødte en regulær snestorm på sin vej. Da han ankom til settet, var han stivfrossen. Efter et dejligt varmt bad kom han ud helt lyserød, og alle hår på HELE kroppen strittede, han fik derfor kallenavnet The Hedgedog (pindsvinet). Som en hyldest til ham og hans erhverv er der tilsat såkaldte mojo botanikals, botanicals/urter, som eftersigende skulle hjælpe på den mandlige kønsdrift.

Dette passer perfekt til The Hedgehog Pink Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?