Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

The Illusionist Dry Gin

50Cl
45 %

The Illusionist Dry Gin har en smuk blå farve, men når den mixes med tonic eller danskvand, skifter farven, den har derfor også fået navnet Shapeshifteren. Ginen er glat og diskret på trods af sin alkoholprocent på 45%. The Illusionist består udelukkende af økologiske botanicals, og indeholder en mystisk blå blomst fra Fjernøsten, som giver ginen sin karismatiske blå farve. Man fornemmer hurtigt den klassiske ginsmag fra enebær, som kombineres med krydderurter. Ginen afrundes med en rolig og sødmefuld smag fra citrus.

kr. 478,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

The Illusionist Dry Gin har en smuk blå farve, men når den mixes med tonic eller danskvand, skifter farven, den har derfor også fået navnet Shapeshifteren. Ginen er glat og diskret på trods af sin alkoholprocent på 45%. The Illusionist består udelukkende af økologiske botanicals, og indeholder en mystisk blå blomst fra Fjernøsten, som giver ginen sin karismatiske blå farve. Man fornemmer hurtigt den klassiske ginsmag fra enebær, som kombineres med krydderurter. Ginen afrundes med en rolig og sødmefuld smag fra citrus. I The Illusionist findes der også en varme fra enebær, muskatnød og lakrids, som balanceres med de florale noter fra lavendel og rosmarin. Finishen er frugtig og frisk med små hints af appelsin og citron. 

Dette passer perfekt til The Illusionist Dry Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?