Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

The Plum, I Suppose

50Cl
32 %

Selvom flasken er indbegrebet af underspillet dansk minimalisme, er der ingen minimalisme over denne helt fantastisk aromatiske gin. I The Plum, I Suppose bruges blommens kerne som smagsgiver til ginen. Den tilføjer en meget aromatisk og parfumeret smag af marcipan og bitter mandel – en smag som du bliver nød til at opleve.

kr. 495,60 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Selvom flasken er indbegrebet af underspillet dansk minimalisme, er der ingen minimalisme over denne helt fantastisk aromatiske gin. I The Plum, I Suppose bruges blommens kerne som smagsgiver til ginen. Den tilføjer en meget aromatisk og parfumeret smag af marcipan og bitter mandel – en smag som du bliver nød til at opleve. En destilleret kombucha af morgenfruens blade tilsætter ginen et frisk og floralt udtryk. Det er danske Empirical Spritis, hvilke kalder sig selv for et smagskompani, som har udviklet ginen. Man fristes næsten til at kalde deres kreationer for opfindelser, for de skubber til grænserne for hvad man kan, når man kombinerer smag og alkohol. Man kan virkelig smage at de styres af nysgerrighed og ikke traditionelle konventioner. 

Dette passer perfekt til The Plum, I Suppose

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?