Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Tranquebar Colonial Gin

70Cl
45 %

Når Tranquebar Colonial Gin hældes op vil din næse blive mødt af en frisk appelsinskal og lime, som forenes på smukkeste vis med muskat, kardemomme og et lille hint af kanel. De varme botanicals giver ginen en dybde og ro, mens den friske og samtidige blide citrus tilfører lidt spil og livlige nuancer i ginens aroma.

kr. 334,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Når Tranquebar Colonial Gin hældes op vil din næse blive mødt af en frisk appelsinskal og lime, som forenes på smukkeste vis med muskat, kardemomme og et lille hint af kanel. De varme botanicals giver ginen en dybde og ro, mens den friske og samtidige blide citrus tilfører lidt spil og livlige nuancer i ginens aroma. I Smagen vil enebærret forene sig med bl.a. koriander, muskat og vanilje. Sammen med appelsin -og citronskallen bliver ginen virkelig velbalanceret mellem de varme aromatiske smage og de friske bitre smage. I finishen beholdes smagen af især citrus og kanel med et strejf af mynte. 

Dette passer perfekt til Tranquebar Colonial Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?