Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Villa Ascenti Gin

70Cl
41 %

Villa Ascenti Gin er en harmonisk gin med en frisk og lys smag. Manden bag Villa Ascenti Gin er italieneren Lorenzo Rosso. For at få flest ingrediensen som muligt til ginen fra lokalområdet har Rosso allieret sig med de lokale landmænd, og har et tæt samarbejde med dem.

kr. 418,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Villa Ascenti Gin er en harmonisk gin med en frisk og lys smag. Manden bag Villa Ascenti Gin er italieneren Lorenzo Rosso. For at få flest ingrediensen som muligt til ginen fra lokalområdet har Rosso allieret sig med de lokale landmænd, og har et tæt samarbejde med dem. I Piemonte regionen i det nordlige Italien hvor ginen bliver til, er de især kendt for deres Moscato druer. Disse druer bliver destilleret bare få timer efter høsten for, at kunne bibeholde de friske og intense smagsnuancer fra druen. Ginens botanicals harmonerer smukt med hinanden. Den søde drue holder det dominerende enebær i skak, mens mynten og timianen komplimenterer hinandens friskhed.

Dette passer perfekt til Villa Ascenti Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?