Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

West Winds Gin The Cutlass

70Cl
50 %

West Winds Gin The Cutlass er en af Australiens mest vindene gins, og er bevis på, at der godt kan ruskes lidt op i den klassiske gintradition. Ved at kombinere de traditionelle botanicals som enebær og koriander med australske elementer som australske busktomater, opnås en stærk og smukt aromatisk gin.

kr. 706,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

West Winds Gin The Cutlass er en af Australiens mest vindene gins, og er bevis på, at der godt kan ruskes lidt op i den klassiske gintradition. Ved at kombinere de traditionelle botanicals som enebær og koriander med australske elementer som australske busktomater, opnås en stærk og smukt aromatisk gin. Tomaten giver ginen en pikant og særegnet sødme, som samtidig krydres af enebærrets fyrretræsnoter. Citrussen bidrager i denne gin med, at løfte tomaten op og skaber en balance mellem tomaten og korianderen. Du bliver ikke taget med ud i bushen af denne gin, du bliver snarer taget med ud til kysten og under vandet til de smukke koralrev, hvor et væld af nuancer folder sig ud. 

Dette passer perfekt til West Winds Gin The Cutlass

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?