Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Whitley Neill Aloe & Cucumber Gin (5 cl)

5Cl
43 %

Her får du den luksusiøse og meget forfriskende Whitley Neill Aloe & Cucumber Gin. En afrikanskinspireret gin, som er eksotisk samtidig med at den tilbyder en masse klassisk smag. Det er en håndlavet gin med infuserede friske agurker og blade fra Karoo Aloe, som begge bidrager til den flotte smag. Er du vild med en frisk og milde G&T, er denne gin noget for dig.

Johnny Neill har her skabt sin egen række af signatur gin. Han er inspireret af sin egen families eventyrlyst og hans kones afrikanske hjemland, som byder på mange eksotiske smage. 

kr. 35,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Her får du den luksusiøse og meget forfriskende Whitley Neill Aloe & Cucumber Gin. En afrikanskinspireret gin, som er eksotisk samtidig med at den tilbyder en masse klassisk smag. Det er en håndlavet gin med infuserede friske agurker og blade fra Karoo Aloe, som begge bidrager til den flotte smag. Er du vild med en frisk og milde G&T, er denne gin noget for dig. Johnny Neill har her skabt sin egen række af signatur gin. Han er inspireret af sin egen families eventyrlyst og hans kones afrikanske hjemland, som byder på mange eksotiske smage. 

Dette passer perfekt til Whitley Neill Aloe & Cucumber Gin (5 cl)

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Er du gammel nok til at være her?