Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Whitley Neill Raspberry Gin

70Cl
43 %

Bare ved at se på ginflasken kan man næsten dufte den skønne aroma og smage den ikke mindre en fantastisk Raspberry Gin fra Whitley Neill. Hindbærene som er brugt til denne gin, er plukket i Skotland og giver en sublim smagsoplevelse. Aromaen i ginen er fyldt med de friske hindbær, en krydret enebær og florale noter

kr. 286,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Bare ved at se på ginflasken kan man næsten dufte den skønne aroma og smage den ikke mindre en fantastisk Raspberry Gin fra Whitley Neill. Hindbærene som er brugt til denne gin, er plukket i Skotland og giver en sublim smagsoplevelse. Aromaen i ginen er fyldt med de friske hindbær, en krydret enebær og florale noter. I smagen vil du opdage hvordan enebærret, korianderen og lakridsen giver plads til at en lys, frisk og legene smag af hindbær kan folde sig ud. Ginen er perfekt balanceret med en delikat frugtig fylde i smagen og en varig citrus. Fyrretræssmagen fra enebærret står i en flot kontrast, til det sødmefulde hindbær og formår at supplere smagen af hindbær, mens lakridsen skaber en ro og varme. 

Dette passer perfekt til Whitley Neill Raspberry Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?