Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Wint & Lila Strawberry Gin

70Cl
37,5 %

Strawberry Gin fra Wint & Lila er et absolute must try! Bare ved at se på flasken vækkes en undren og en opstemthed over, hvad der gemmer sig af spændende nuancer i denne gin. I dét flasken åbnes og ginen hældes op, fyldes næsen med noter af jordbær, citrus og kun et hint af det krydrede enebær. Ved den første tår vil du opleve, hvordan citrussen og jordbærret forener sig og smyger sig om hinanden i en flot harmoni. I baggrunden lurer det krydrede og dybe enebær, som sammen med kanelen er med til at give en dybde og et lille hint af varme til ginen. Pebermynten ligger i baggrunden og er med til at tilføre ginen et ekstra pust af friskhed.

kr. 382,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Strawberry Gin fra Wint & Lila er et absolute must try! Bare ved at se på flasken vækkes en undren og en opstemthed over, hvad der gemmer sig af spændende nuancer i denne gin. I dét flasken åbnes og ginen hældes op, fyldes næsen med noter af jordbær, citrus og kun et hint af det krydrede enebær. Ved den første tår vil du opleve, hvordan citrussen og jordbærret forener sig og smyger sig om hinanden i en flot harmoni. I baggrunden lurer det krydrede og dybe enebær, som sammen med kanelen er med til at give en dybde og et lille hint af varme til ginen. Pebermynten ligger i baggrunden og er med til at tilføre ginen et ekstra pust af friskhed. Wint & Lila Strawberry Gin er perfekt til sommerens fester, eller blot til at mindes sommerens lune.

Dette passer perfekt til Wint & Lila Strawberry Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?