Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Zuidam Jonge Graan Genever

70Cl
35 %

Zuidam Jonge Graan Genever er destilleret på en mæsk, som består af 1/3 majs, 1/3 bygmalt og 1/3 rug. Efter destillationen redestilleres den med nøje udvalgte botanicals som; enebær, lakrids og anisfrø. Den klare gin har en mild og let duft, som især er præget af en sød lakrids, enebær og vanilje.

kr. 178,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Zuidam Jonge Graan Genever er destilleret på en mæsk, som består af 1/3 majs, 1/3 bygmalt og 1/3 rug. Efter destillationen redestilleres den med nøje udvalgte botanicals som; enebær, lakrids og anisfrø. Den klare gin har en mild og let duft, som især er præget af en sød lakrids, enebær og vanilje. I smagen finder du en fyldig og blød tekstur med noter af en varm rug og enebær. Smagen fremstår som relativ mild, og rummer en fylde, som afgives fra kornet. Ginen opleves som sart, og den har en dyb sødme, en fylde og syrlighed fra malten. I finishen vil du bemærke, at malten går hen og giver et tørt udtryk, mens enebærret sammen med lakrids og anis, skaber et varmt og let sødmefuldt indtryk. 

Dette passer perfekt til Zuidam Jonge Graan Genever

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?