Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Citadelle Gin Jardin d'Été

70Cl
41,5 %

Citadelle Jardin d’Été blev lanceret i begyndelsen af 2021, så man må sige, at den er det nyeste skud på stammen. Denne gin er tænkt som en frisk og blomstret søster til den originale Citadelle Gin

SERVERINGSFORSLAG

  • 5 cl Citadelle Jardin d’été Gin
  • 15 cl Double Dutch Tonic
  • Citronskal som garnish
  • Masser af is

kr. 358,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Citadelle Jardin d’Été blev lanceret i begyndelsen af 2021, så man må sige, at den er det nyeste skud på stammen. Denne gin er tænkt som en frisk og blomstret søster til den originale Citadelle Gin.  Inspirationen til Citadelle Jardin d’Été er hentet fra en skøn have ved Château de Bonbonnet i det sydvestlige Frankrig. Denne herlige oase er fyldt med blomster, frugt, grøntsager og urter, der blomstrer om sommeren (deraf navnet; Jardin d’Été betyder ‘sommer-have’ på fransk) og er inspirationen til netop denne gin. Ginnen er poetisk og smukt afbalanceret og sammensat af 22 botanicals, som f.eks. enebær, appelsinskal, hele citroner, yuzu-kerner og kantalupmelon. Dens farve er klar, og den har en intens men også frisk duft af enebær og citrusfrugter. Den har en skøn friskhed over sig og smager delikat af mandarin, melon, peber og noter af angelikarod, muskatnød og stjerneanis. Man kan ikke undgå at mindes en dejlig varm sommerdage, hvor duften af blomster omkranser dig og solen skinner fra en skyfri himmel.

Dette passer perfekt til Citadelle Gin Jardin d'Été

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?