Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Frederiksberg Destilleri Sloe Gin

50Cl
30 %

Frederiksberg Destilleri Sloe Gin er lavet på en base af Frederiksberg London Dry Gin og slåenbær fra lokalområdet, som er plukket om efteråret, når de er modne, og før frosten og fuglene ødelægger dem. Slåenbærrene fryses ned for at frigøre sukkerstofferne og efterfølgende lægges de i blød i gin i 3-4 måneder, hvorefter der kun tilsættes lidt sukker før aftapningen. Frederiksberg Sloe Gin er en likør, der er rund og blød, men stadig let og med slåenbær i centrum.

kr. 358,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Frederiksberg Destilleri Sloe Gin er lavet på en base af Frederiksberg London Dry Gin og slåenbær fra lokalområdet, som er plukket om efteråret, når de er modne, og før frosten og fuglene ødelægger dem. Slåenbærrene fryses ned for at frigøre sukkerstofferne og efterfølgende lægges de i blød i gin i 3-4 måneder, hvorefter der kun tilsættes lidt sukker før aftapningen. Frederiksberg Sloe Gin er en likør, der er rund og blød, men stadig let og med slåenbær i centrum. Mere om Frederiksberg Destilleri og deres London Dry Gin, som denne Sloe Gin er lavet af: Frederiksberg Destilleri London Dry Gin er en small batch gin, der produceres i kælderen under Frederiksberg Rådhus på en lillebitte Kobberpot på 50 liter. Det betyder også, at det er små mængder gin, der produceres på destilleriet og det kan man tydeligt fornemme på smagen – der bliver virkelig kælet for den. Det er manden bag Geranium Gin, Henrik Hammer, som står bag denne klassiske London Dry Gin fra Frederiksberg Destilleri, og det er faktisk den eneste danske gin der har formået at vinde guld i IWCS.

Dette passer perfekt til Frederiksberg Destilleri Sloe Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?