Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Frederiksberg London Dry Gin

50Cl
44 %

Frederiksberg Destilleri London Dry Gin er en small batch gin, der produceres i kælderen under Frederiksberg Rådhus på en lillebitte Kobberpot på 50 liter. Det betyder også, at det er små mængder gin, der produceres på destilleriet og det kan man tydeligt fornemme på smagen – der bliver virkelig kælet for den. Det er manden bag Geranium Gin, Henrik Hammer, som står bag denne klassiske London Dry Gin fra Frederiksberg Destilleri, og det er faktisk den eneste danske gin der har formået at vinde guld i IWCS.

Denne gin destilleres med 7 botanicals, som er enebær, en håndfuld friske lavendelblomster fra Landbrughøjskolens Have, agern fra Frederiksberg Have, skrællen fra pink grapefrugt, vild kvanrod, korianderfrø og lakridsrod.

kr. 474,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Frederiksberg Destilleri London Dry Gin er en small batch gin, der produceres i kælderen under Frederiksberg Rådhus på en lillebitte Kobberpot på 50 liter. Det betyder også, at det er små mængder gin, der produceres på destilleriet og det kan man tydeligt fornemme på smagen – der bliver virkelig kælet for den. Det er manden bag Geranium Gin, Henrik Hammer, som står bag denne klassiske London Dry Gin fra Frederiksberg Destilleri, og det er faktisk den eneste danske gin der har formået at vinde guld i IWCS. Denne gin destilleres med 7 botanicals, som er enebær, en håndfuld friske lavendelblomster fra Landbrughøjskolens Have, agern fra Frederiksberg Have, skrællen fra pink grapefrugt, vild kvanrod, korianderfrø og lakridsrod.

Dette passer perfekt til Frederiksberg London Dry Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?