Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Half Crown Pink Grapefruit Gin Liqueur

70Cl
20 %

Gin og grapefrugt går smukt hånd i hånd i denne gin likør. Kombinationen giver en livlig og frisk parfumeret aroma af grapefrugt og en sprød enebær, der med sin lette rosa sætter prikken over i’et. Derudover vil du også bemærke en let peber, som giver et lille strejf af varme.

kr. 214,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Gin og grapefrugt går smukt hånd i hånd i denne gin likør. Kombinationen giver en livlig og frisk parfumeret aroma af grapefrugt og en sprød enebær, der med sin lette rosa sætter prikken over i’et. Derudover vil du også bemærke en let peber, som giver et lille strejf af varme. I smagen vil du støde på en meget diskret bitterhed, smagen af friske grapefrugter og hints af enebær. Ginen har en vis sødme i sig og gør sig rigtig godt mixet med en mousserende vin.  Hvis bare vi havde 50 øre for hver gang, vi havde taget et glas vand! Navnet Rockeby’s Half Crown Gin kommer fra den engelske Lord Rockeby tilbage i 1700-tallets England. Han mente at det engelske folk ikke drak nok vand, og han fik derfor sat offentlige drikkefontænder op. Da han så så nogle drikke vand fra fontænerne, gav han dem en halv crown i ”drikkepenge”- deraf ginens navn.

Dette passer perfekt til Half Crown Pink Grapefruit Gin Liqueur

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?