Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Rokebys Half Crown Rhubarb Grapefruit Gin Liqueur

70Cl
20 %

Rabarber og ingefær er ikke mindre end en fremragende kombination i denne gin likør fra Half Crown. Du mødes, som det første, af den smukke svage rosa farve, som må siges at lægge an til smagen og duften. Bare ved at se på den skønne farve, kan du næsten dufte de frugtige noter af rabarber, enebær og den varme ingefær. På tungen vil du smage en sødmefuld og lækker likør, som både er frugtig og en smule krydret med en varme fra ingefæren i sin eftersmag.

kr. 214,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Rabarber og ingefær er ikke mindre end en fremragende kombination i denne gin likør fra Half Crown. Du mødes, som det første, af den smukke svage rosa farve, som må siges at lægge an til smagen og duften. Bare ved at se på den skønne farve, kan du næsten dufte de frugtige noter af rabarber, enebær og den varme ingefær. På tungen vil du smage en sødmefuld og lækker likør, som både er frugtig og en smule krydret med en varme fra ingefæren i sin eftersmag. Hvis bare vi havde 50 øre for hver gang vi havde taget en tår vand! Navnet Rockeby’s Half Crown Gin kommer fra den engelske Lord Rockeby tilbage i 1700-tallets England. Han mente at det engelske folk skulle drikke mere vand, og han fik derfor sat offentlige drikkefontænder op. Når han så så at nogen drikkede vand fra fontænerne, gav han dem en halv crown i ”drikkepenge”- deraf ginens navn.

Dette passer perfekt til Rokebys Half Crown Rhubarb Grapefruit Gin Liqueur

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?