Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Hernö Juniper Cask Gin Øko (Herno)

50Cl
47 %

Hernö Juniper Cask Gin er lagret og modnet på enebærfade, og er fremstillet af det samme destillat som Hernö Dry Gin. Ginen lagrer på de fantastiske enebærsfade i 30 dage, hvilket resulterer i mere intense og komplekse enebærsnoter, som virkelig får lov at skinne igennem sammen med den harmoniske citrusskal.

kr. 958,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Hernö Juniper Cask Gin er lagret og modnet på enebærfade, og er fremstillet af det samme destillat som Hernö Dry Gin. Ginen lagrer på de fantastiske enebærsfade i 30 dage, hvilket resulterer i mere intense og komplekse enebærsnoter, som virkelig får lov at skinne igennem sammen med den harmoniske citrusskal. Enebærfadet tilsætter ginen skønne nuancer og kompleksitet, alt efter hvilke temperatur de holdes i – forskellige smagsnuancer træder altså fem alt efter temperaturen. Ginen har en intens aroma af fyrrenåle fra enebærret, som suppleres rigtig fint af noter fra citrus, fad og flora. I smagen vil du kunne fornemme en tyk og lækker tekstur med en mild tørhed. Det grønne enebær går forrest sammen med peber, efterfulgt af en mild sødme fra vanilje. Som afslutning byder ginen på en aromatisk citrus og florale noter fra koriander. 

Dette passer perfekt til Hernö Juniper Cask Gin Øko (Herno)

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?