Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Koval Dry Gin (ØKO)

50Cl
47 %

Koval Dry Gin er en intens og fyldig gin, som er lavet som small batch. Den har en lidt højere alkoholprocent end andre gin. Alkoholprocenten på 47% gør at du får en gin hvis smagsnuancer ikke forsvinder, når den mixes i en kraftigere cocktail. Ginen er klar og har en ren og floral duft, som kommer til udtryk ved en rose og lavendel duft. Herudover vil du også kunne opleve en citrus og sprøde enebærnuancer i duften. Dens fyldige smag kommer til udtryk ved en cremethed, hvori der indgår smagsnuancer fra vanilje og enebær sammen med peber og harpiks.

kr. 414,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Koval Dry Gin er en intens og fyldig gin, som er lavet som small batch. Den har en lidt højere alkoholprocent end andre gin. Alkoholprocenten på 47% gør at du får en gin hvis smagsnuancer ikke forsvinder, når den mixes i en kraftigere cocktail. Ginen er klar og har en ren og floral duft, som kommer til udtryk ved en rose og lavendel duft. Herudover vil du også kunne opleve en citrus og sprøde enebærnuancer i duften. Dens fyldige smag kommer til udtryk ved en cremethed, hvori der indgår smagsnuancer fra vanilje og enebær sammen med peber og harpiks. Koval Distellery blev grundlagt i 2008. Brødrene Rober & Sonat Birnecker samarbejder med lokale landmænd i det amerikanske midtvest. Derudover er den også 100% økologisk.

Dette passer perfekt til Koval Dry Gin (ØKO)

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?