Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Kyrö Koskue Aged Gin

50Cl
42,6 %

Kyrö Koskue Aged Gin består af ikke mindre end 13forskellige botanicals, heraf er fire af dem friske; mjødurt, havtorn, birkeblade og tranebær. For at give ginen sin karakteristiske smag ligges den på amerikanske hvide egefade i ca. 3 måneder. Herefter tilsættes spiritus, som er lavet på sort peber og appelsinskal. Dette er med til at give ginen den sidste finish. I smagen vil du opleve gran, eg, og sort peber, som smelter sammen med en frisk eukalyptus og et hint af kardemomme. Det er ikke kun smagsløgene, som forkæles med denne gin, det gør dine øjne ogsp. Kyrö Koskue Aged Gin har nemlig den smukkeste lyse ravfarve.
Med sin komplekse sammensætning af botanicals vil ikke kun gin-entusiasten falde for den, men også whiskey-elskeren.

kr. 450,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Kyrö Koskue Aged Gin består af ikke mindre end 13 forskellige botanicals, heraf er fire af dem friske; mjødurt, havtorn, birkeblade og tranebær. For at give ginen sin karakteristiske smag ligges den på amerikanske hvide egefade i ca. 3 måneder. Herefter tilsættes spiritus, som er lavet på sort peber og appelsinskal. Dette er med til at give ginen den sidste finish. I smagen vil du opleve gran, eg, og sort peber, som smelter sammen med en frisk eukalyptus og et hint af kardemomme. Det er ikke kun smagsløgene, som forkæles med denne gin, det gør dine øjne ogsp. Kyrö Koskue Aged Gin har nemlig den smukkeste lyse ravfarve. Med sin komplekse sammensætning af botanicals vil ikke kun gin-entusiasten falde for den, men også whiskey-elskeren.

Dette passer perfekt til Kyrö Koskue Aged Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?