Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Plateau Gin (ØKO)

50Cl
42,1 %

Tager du den svensk know how og dansk rebelskab får du Plateau Gin. Ginen har virkelig kant, ikke bare i sit udseende, men også i sin smag. Med sin base på svensk vinterbyg, som er høstet i de mørke nordsvenske skove og rent svensk kildevand fra bjergene, får du her en danskudviklet og økologisk gin med en del på hjerte.

kr. 550,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Tager du den svensk know how og dansk rebelskab får du Plateau Gin. Ginen har virkelig kant, ikke bare i sit udseende, men også i sin smag. Med sin base på svensk vinterbyg, som er høstet i de mørke nordsvenske skove og rent svensk kildevand fra bjergene, får du her en danskudviklet og økologisk gin med en del på hjerte. Der er leget med de forskellige smagssammensætninger af bl.a. lakridsrod, dragefrugt og violrod for at skabe en sofistikeret men legene gin. Ginen har meget krydrede nuancer hvor især nelliker, enebær og kanel er fremtræden. Smagen tager en hen i dybet og mørket, hvor man virkelig bliver omkredset af dens smukker aromaer og gode smag.

Dette passer perfekt til Plateau Gin (ØKO)

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?