Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Plateau Tranquillite Gin

50Cl
42,1 %

Plateau Tranquillite Gin er opkaldt efter Marie Tranquillité Descoteaux. Maries forældre døde da hun var ung, og hun skulle derfor bo hos hendes onkel, som ejede et lille hotel og bar.

kr. 553,20 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Plateau Tranquillite Gin er opkaldt efter Marie Tranquillité Descoteaux. Maries forældre døde da hun var ung, og hun skulle derfor bo hos hendes onkel, som ejede et lille hotel og bar. Hun blev af sin onkel bedt om at udbringe små pakker, og hun opdagede snart, at der var gin i. Det var især folk fra teater -og kunstverdenen, som modtog pakkerne. Marie smagte selvfølgelig snart på ginen, og begyndte at hjælpe hendes onkel med at frembringe en mere feminin smag, hvilke kommer til udtryk ved bl.a. blåbær, estragon og lavendel. Selvom at smagen kan fremstå feminin, er den bestemt ikke let og uskyldig men tværtimod stærkt vanedannende og forførende. Der er massere af smagsnoter og aroma i denne gin, og du kommer aldrig til kun at tage én tår. Med sin base på svensk vinterbyg, som er høstet i de mørke nordsvenske skove og rent svensk kildevand fra bjergene, får du her en danskudviklet og økologisk gin med en del på hjerte.

Dette passer perfekt til Plateau Tranquillite Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?