Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Plymouth Gin Navy Strenght

70Cl
57 %

Plymouth Navy Strenght Gin tager dig med ud på søens åbne vand med bølger af smag, som vælter ind over dig. Med sin brusende og intense aroma af enebær, koriander og kardemomme forstår vi godt, hvorfor den engelske flåde i over 200 år tog denne med om bord.

kr. 478,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Plymouth Navy Strenght Gin tager dig med ud på søens åbne vand med bølger af smag, som vælter ind over dig. Med sin brusende og intense aroma af enebær, koriander og kardemomme forstår vi godt, hvorfor den engelske flåde i over 200 år tog denne med om bord. Smagen er smooth og fuld og har en mild sødme i sin eftersmag. Enebærren tilfører et hint af fyrretræ, mens korianderfrøene giver en balance til citrusaromaerne. Angelikaroden giver et strejf af mentol, hvilket sammen med citrusskallerne giver ginen et frisk og let pust. Den milde sødme, som også er at finde i ginen, kommer af den sublime grønne kardemomme.  Det siges at den har så megen styrke, at den kunne antænde krudtpulver. 

Dette passer perfekt til Plymouth Gin Navy Strenght

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?