Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Plymouth Original Gin

70Cl
41,2 %

Plymouth Original Gin er blevet produceret med de samme 7 botanicals siden 1793, og vi forstår godt hvorfor. Med sin rige og friske aroma fra enebær, koriander og kardemomme omfavnes du her af den ”klassiske” gin duft. Dens krop er ekstrem smooth, cremet og har en mild sødme. I eftersmagen oplever du en elegant, frisk og lang aromatisk feel. Plymouth Original Gin er ikke lige så tør i dens smag, som andre London Dry Gins, da den tilsættes en større mængde rod-botanicals. Det er med til at tilføje ginen en mere jordbunden smag og en glat enebær.

kr. 298,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Plymouth Original Gin er blevet produceret med de samme 7 botanicals siden 1793, og vi forstår godt hvorfor. Med sin rige og friske aroma fra enebær, koriander og kardemomme omfavnes du her af den ”klassiske” gin duft. Dens krop er ekstrem smooth, cremet og har en mild sødme. I eftersmagen oplever du en elegant, frisk og lang aromatisk feel. Plymouth Original Gin er ikke lige så tør i dens smag, som andre London Dry Gins, da den tilsættes en større mængde rod-botanicals. Det er med til at tilføje ginen en mere jordbunden smag og en glat enebær. Den er lavet på ældste destilleri i England, Black Friars Distilley og bliver tilføjet blødt vand fra Dartmoor

Dette passer perfekt til Plymouth Original Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?