Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Suntory Roku Gin

70Cl
43 %

Denne japanske gin giver dig en fantastisk duft af kirsebærblomst og grøn te. Duften folder sig virkelig ud i næsen, og du kan næsten se kirsebærtræets blade falde i den lette vind. Du får en skøn floral og sød aroma. Ginens mange smagslag folder sig ud smukt ud lidt efter lidt, og du vil opleve en kompleks men dog meget harmonisk smag af de 6 forskellige botanicals. Du finder i bunden den traditionelle ginsmag, og ovenpå den folder de andre botanicals sig ud med citrusfrugten yuzu i front. Til sidst får du en lidt krydret finish fra sansho peberen.

kr. 334,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Denne japanske gin giver dig en fantastisk duft af kirsebærblomst og grøn te. Duften folder sig virkelig ud i næsen, og du kan næsten se kirsebærtræets blade falde i den lette vind. Du får en skøn floral og sød aroma. Ginens mange smagslag folder sig ud smukt ud lidt efter lidt, og du vil opleve en kompleks men dog meget harmonisk smag af de 6 forskellige botanicals. Du finder i bunden den traditionelle ginsmag, og ovenpå den folder de andre botanicals sig ud med citrusfrugten yuzu i front. Til sidst får du en lidt krydret finish fra sansho peberen. Rokus betyder på japansk tallet 6. og det er netop antallet af botanicals, du finder i deres gins. Kun det bedste er godt nok i Rokus udvikling og produktion af gins. Derfor gennemgår hver botanical deres egen destilleringsproces. Den karakteristiske kirsebærblomstersmag opnås ved en vakumdestilation i stålkedler af rustfrit stål, mens den dybe smag af citrusfrugten yuzu opnås gennem destillation i kobberkedler.

Dette passer perfekt til Suntory Roku Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?