Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Roku Japanese Craft Gin

70Cl
43 %

Roku Japanese Craft gin tager dig med på en tur gennem Japans fire smukke årstider. Med de seks nøje udvalgte botanicals (2 fra hver årstid) får du her en gin, som en kompleks men stadig har en flot harmoni i sin smag. Ginen smager som en klassisk gin, men man kan tydeligt også smage det japanske islæt i den. Den florale smag fra kirsebærblomsten med en bund af citrusfrugten yuzu, balancerer ginen og giver en smuk nuanceret harmoni til ginen.

kr. 370,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Roku Japanese Craft gin tager dig med på en tur gennem Japans fire smukke årstider. Med de seks nøje udvalgte botanicals (2 fra hver årstid) får du her en gin, som en kompleks men stadig har en flot harmoni i sin smag. Ginen smager som en klassisk gin, men man kan tydeligt også smage det japanske islæt i den. Den florale smag fra kirsebærblomsten med en bund af citrusfrugten yuzu, balancerer ginen og giver en smuk nuanceret harmoni til ginen. Rokus betyder på japansk tallet 6. og det er netop antallet af botanicals, du finder i deres gins. Kun det bedste er godt nok i Rokus udvikling og produktion af gins. Derfor gennemgår hver botanical deres egen destilleringsproces. Den karakteristiske kirsebærblomstersmag opnås ved en vakumdestilation i stålkedler af rustfrit stål, mens den dybe smag af citrusfrugten yuzu opnås gennem destillation i kobberkedler.

Dette passer perfekt til Roku Japanese Craft Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?